ششمین کنفرانس ملی محاسبات توزیعی و پردازش داده های بزرگ

6th National Conference on Distributed Computing and Big Data Processing

به ششمین کنفرانس ملی محاسبات توزیعی و پردازش داده های بزرگ (dcbdp2021) خوش آمدید. دانشکده فناوری اطلاعات و مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، ششمین کنفرانس ملی  محاسبات توزیعی و پردازش داده های بزرگ (DCBDP) را با هدف رشد و توسعه  فناوري های نوین علوم کامپيوتری در دو بخش مقالات عادي و پوستري برگزار مي‌کند. هدف کنفرانس ارائه دستاوردهای علمی و کاربردی در زمینه فناوری های مذکور با رویکردی سودمند برای جامعه علمی و صنعتی کشور می باشد. کنفرانس در تاریخ 13 اسفند 1399 در تبریز برگزار خواهد شد.

کنفرانس DCBDP2021 از پژوهشگران، محققین، متخصصان، صاحبنظران و انديشمندان مراکز تحقيقاتي و دانشگاهي دعوت به عمل می آورد تا با شرکت در کنفرانس و ارايه آخرين دستاوردهاي علمي و مقالات تحقیقاتی خود در دو زبان انگلیسی و فارسی، این کنفرانس را در رسیدن به اهداف خود یاری کنند. کمیته علمی کنفرانس، مقالات ارسالی را بطور دقیق داوری خواهند نمود و مقالات پذیرفته شده در کتابچه همایش چاپ خواهد شد.

این کنفرانس تلاش می‌کند با همکاری همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، اندیشمندان و پژوهشگران کشور محیطی را برای عرضه آخرین پیشرفت‌های علمی و پژوهشی در زمینه ی سیستمهای توزیعی و پردازش داده های بزرگ فراهم نماید. کنفرانس در سطح ملی برگزار شده و دربرگیرنده همه وجوه مرتبط با «سیستمهای توزیعی» و سایر حوزه های مرتبط علوم کامپیوتری می باشد.

از کلیه پژوهشگران، دانشگاهيان  و اندیشمندان  دعوت مي‌شود تا با ارسال مقاله و شرکت در کنفرانس و تبادل يافته‌هاي علمي، پژوهشي و کاربردي خود موجب پرباري و اثربخشي کنفرانس در راستاي رسیدن به اهدافش باشند.

سخن دبیر کنفرانس
کنفرانس ملی محاسبات توزیعی و پردازش داده های بزرگ یکی از جدیدترین رویدادهای علمی کشور است که در زمینه های تخصصی مهندسی کامپیوتر در کشور برگزار می‌شود. هدف از برگزاری ششمبن دوره این کنفرانس، گسترش دانش در موضوعات مرتبط و ایجاد محیطی علمی و فنی جهت ارائه آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی، تبادل اطلاعات و همچنین آشنایی با مسائل و دستاوردهای روز این حوزه می باشد. در این راستا، طی برگزاری کنفرانس محققان یافته‌های خود را به صورت مقالات علمی ارائه می‌کنند. همچنین برگزاری کارگاههای آموزشی توسط متخصصان صنعت و دانشگاه نیز از دیگر اهداف کنفرانس خواهد بود. مسؤولیت برگزاری ششمین دوره این کنفرانس برعهده دانشکده فناوری اطلاعات و مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، به عنوان یکی از دانشگاه‌های مطرح کشور می باشد. امیدواریم که با یاری ایزد منان در برگزاری این رویداد بزرگ و مهم موفق باشیم.

پوستر کنفرانس گروه تلگرامی کنفرانس گروه واتساپی کنفرانس

طراحی و اجرا: اداره فناوری اطلاعات دانشگاه شهید مدنی آذربایجان